Uthyrning av extra garageplatser i stora garaget

Är du intresserad av att hyra en (1) extra garageplats i stora garaget?
Silkeborgs samfällighetsförening har sju parkeringsplatser i stora garaget för uthyrning, sex på den övre våningen och en på den undre. Hyresperioden är från 1 juli 2020 till 30 juni 2021. Kostnad 500:-/månad som betalas i samband med kvartalsavgiften
 
Mer information finns att läsa i intresseanmälan. Blanketten finns att hämta på hemsidan under Samfälligheten/Dokument.
 
Skriv ut den, fyll i uppgifterna och lämna blanketten i samfällighetens brevlåda på samlingslokalen Silkeborgsgatan 42, senast den 29 maj. Det går också bra att mejla den ifyllda och underskrivna intresseanmälan till styrelsen@silkeborg.se
 
Du kan också klicka på länken för att ladda ner intresseanmälan.
  
Vänliga hälsningar
Styrelsen Silkeborgs samfällighetsförening

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter