Viktig nyhet om avgiften

Igår upptäckte några i styrelsen som använder Kivra, en elektronisk brevlåda, att fakturan avseende
medlemsavgiften från vår nya förvaltare Fastum hade skickats dit.

Vi har inte fått denna information från Fastum utan har fått veta att alla ska få en pappersfaktura i första omgången tillsammans med ett informationsbrev där man kan välja hur man vill ha fakturan fortsättningsvis. Vi beklagar att denna information inte gått fram tidigare.

Ni som har fått fakturan i Kivra men inte vill ha det i fortsättningen får gå in och ändra i era inställningar i Kivra. Man får avaktivera Fastum som företag i Kivra och får då inga fler fakturor på den vägen. Observera om ni är flera ägare till fastigheten bör alla kontrollera om fakturan kommit till Kivra.

De som har fått fakturan i Kivra kommer inte att få en pappersfaktura som komplement. Vid ytterligare frågor får ni kontakta Fastums kundtjänst på tele 018-56 32 40 eller via mail kundsupport@fastum.se.

Bästa hälsningar
Styrelsen
Silkeborgs samfällighetsförening

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter