Problem med sopsugen

Senaste veckan har det varit problem med med sopsugarna, framförallt på gård 1. Trots upprepade felanmälningar har felen inte blivit avhjälpta. Så här svarar serviceföretaget.

"Som ni säkert känner till hade vi ett stort åskoväder över Stockholm under söndagen. Detta slog tyvärr ut elektroniken på flera av våra anläggningar. Vi har extrainsatt personal som felsöker och arbetar för att få igång anläggningarna så fort som möjligt. 

Läget är nu på torsdag morgon som såhär:
Felsökningen har resulterat i att felet lokaliserats. Dock väntar vi nu på reservdelarna för att få igång normal drift. Tills vidare kommer området att handtömmas. Arbetet kommer att fortsätta till dess att den normala driften är i full gång igen.

Ber om att få återkomma med mer info när vi har den. 

Tacksam för ert tålamod.


Envac Service"

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter