Asfaltering av gård 5

Till alla boende på gård 5                                
Silkeborgsgatan 5-73
 
Som ni vet så har samfälligheten nu påbörjat arbetet med asfaltering.
På byggstartsmötet idag, den 15 november, så fattades det beslut om att gård 5 blir den första gården som ska asfalteras om. Entreprenören har gjort detta åtskilliga gånger och vi förlitar oss på att deras kunskap och att beslutet om vart vi börjar är väl avvägt. Hur vi sedan fortskrider beror på flera faktorer och vi kommer att informera i så god tid som möjligt i fortsättningen.
Spännande att vi äntligen är igång, men det innebär också att det blir stökigt under en tid. Från och med imorgon och en månad framåt så kommer gård 5 att spärras av för trafik.
Vi ska göra vårt bästa för att hålla er uppdaterade och informerade om det som händer. Men det innebär också att ni behöver ta emot informationen. Läs igenom det som delas ut, fundera på hur du kan underlätta för att arbetet ska kunna genomföras och följ de anvisningar som ges.
Har ni frågor eller funderingar så ta det inte med byggherrarna på plats utan med styrelsen.

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter