Vårstädning

Vårens städdag blir inte bara en dag utan två!
 

"helgen innan valborg" kan tolkas på flera sätt så gård 2 och 3 kommer därför att ha sin städdag lördag den 21 april. Gård 1, 4 och 5 kommer att vårstäda gårdarna lördag den 28 april.
 

Att delta på städdagen är obligatoriskt, dock inte att likställa med tråkigt. Det är en möjlighet att träffa sina grannar och att tillsammans göra i ordning sin gård till en trivsam plats .Det är gården vi ser varje dag när vi går och sedan kommer tillbaka hem. Att mötas av en vacker, välstädad gård är att känna sig välkommen hem, en plats man gärna är på, träffar sina grannar, leker med barnen eller dricker kaffe medans man njuter av blommorna. Våra gårdar borde ses som en tillgång, en möjlighet, något vi bör vårda ömt.
 

Vi har alla investerat i våra egna hus, en dag valde vi att här ska vi bo, här ska vi leva,om vi investerar lite tid och kärlek i gården också så får vi tillbaka det både i det dagliga livet men också den dag du väljer att byta bostad.
 

Vårda din egen tomt också, den är inte stor men den kan likväl vara tjusig-detta är din oas. En gammeldags trädgård med rosor, pelargoner och andra härliga blommor som kräver kunskap, omtanke och vatten ofta, En minimalistisk trädgård med blommor i favoritfärgen. En trädgård i sten, eller kanske ett stort trädäck. En tålig perennträdgård i skuggan som trofast vaknar till liv vår efter vår. Eller Urban gardening- odla dina egen mat, härliga solvarma tomater hela sommaren. Skapa den trädgård som passar dig, men ta hand om den väl och gör vi alla så så har vi ett område att trivas i och vara stolta över.

Etiketter: vårstädning

Kommentera gärna:

  • Serdar • 3 maj 2012 11:08:31
    En mycket lyckad dag

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter