Välkommen till Silkeborgs Samfällighet                   

Styrelsen för Silkeborgs samfällighetsförening hälsar dig välkommen. Vi hoppas att du ska trivas i området och med dina nya grannar.

Silkeborgs samfällighetsförening

Vårt bostadsområde är ett naturskönt beläget boende på gångavstånd från Kista Galleria. Området består av rad- och parhus som omgärdar fem barnvänliga gårdar. Husen är byggda av de första ägarna genom SMåA under åren 1979 – 80.
 
Att bo i Kista är att möta flera världar. Här trängs stora företag som Tele2, Ericsson, Microsoft, Samsung m.fl. men också forskare och studenter inom området informations- och kommunikationsteknologi.
 
Samtidigt är Kista en lantlig idyll. Järvafältets naturskyddsområde ger stora möjligheter till rekreation och naturupplevelser. Närbelägna gårdar låter kor, hästar och får beta i hagarna och bonden brukar fälten. I anlagda dammar finns lövgrodor och sjöfåglar. Runt om oss finns långa promenad- och cykelstråk inom naturskyddsområdet och ett upplyst trekilometersspår för motion. På vintern finns härliga maskinpreparerade skidspår på upp till en mil längs med Igelbäcken.

Varmt välkommen till Silkeborgs samfällighetsförening!